Ολυμπιακός – Φέρωνας 37- 21: Εύκολη νίκη για τους Ερυθρόλευκους
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 37-21 του Φέρωνα Βέροιας για το πρωτάθλημα και επέστρεψε στις νίκες, για να ανέβει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε με την ίδια σοβαρότητα και ένταση τις φετινές του εμφανίσεις, επικρατώντας άνετα με 37-21 του Φέρωνα Βέροιας στο κλειστό της Ηλιούπολης, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο από νωρίς, «χτίζοντας» από το 15ο λεπτό μια διαφορά ασφαλείας η οποία δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους.
Ο Ρικάρντο Τριλίνι έκανε διαχείριση και αρκετές αλλαγές στο ροτέισον, ενόψει και της ευρωπαϊκής «μάχης» που ακολουθεί το Σάββατο (22/11) στην Ιταλία, με την Κασάνο, στον επαναληπτικό για την πρόκριση στους «15» του EHF European Cup.
Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Κανιέτε με 8 γκολ, ενώ ο Πέσο ακολούθησε με 5, δίνοντας ρυθμό και σταθερότητα στην επίθεση του Ολυμπιακού.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι