Η «Corriere dello Sport» επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χρήστο Μανδά, με τον παίκτη ωστόσο να εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική επαναπατρισμού και να προτιμάει να αγωνιστεί είτε στην Premier League ή στη La Liga. Για αυτό και είναι διατεθειμένος να περιμένει κάποια πρόταση από τις δυο κορυφαίες λίγκες.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό μέσο, ο 24χρονος διεθνής πορτιέρε θέλει να αποχωρήσει από τους «λατσιάλι» τον προσεχή Ιανουάριο. Η αρχική αποτίμηση ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τώρα έχει μειωθεί τουλάχιστον στο μισό. Οι προσφορές θα μπορούσαν να είναι χαμηλότερες από 10 εκατομμύρια ευρώ. Το ιταλικό δημοσίευμα μάλιστα υποστηρίζει πως παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Μανδάς προς το παρόν, δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ο Μανδάς και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού
«Η Λάτσιο αναμένεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι πρώτα με αποχωρήσεις και στη συνέχεια με προσθήκες. Σε αυτό το πλαίσιο, ένα από τα πιο «ζεστά» ονόματα για πιθανή έξοδο είναι ο Έλληνας τερματοφύλακας Μανδάς. Για εκείνον υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όμως ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει αρνηθεί αυτή την προοπτική», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα των Ιταλών.
Μάλιστα, περιμένει προσφορές από την Premier League, τη La Liga και άλλα κορυφαία πρωταθλήματα. Θυμίζουμε πως η Γουλβς «τσεκάρει» έντονα την περίπτωση του Μανδά και έχει ήδη καταθέσει μάλιστα, πρόταση δανεισμού στη Λάτσιο. Επιπλέον, το YouFirst, το πρακτορείο που συνεργάζεται με τους ατζέντηδες του, διερευνά επίσης την ισπανική αγορά. Μία από τις ομάδες που φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Μανδά είναι και η Χετάφε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.