Ο Κίναν Έβανς έφυγε για το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.
Πάγωσε το ΣΕΦ με τον Αμερικανό που γονάτισε και κοίταξε στον ουρανό με εκείνη την απόγνωση του «γιατί» στο βλέμμα του. Και πραγματικά άπαντες εύχονται το αυτονόητο. Να μην είναι κάτι σοβαρό. Είναι κρίμα. Για το ταλέντο του. Για τη δουλεια που έριξε σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο ωστε να επιστρέψει. Γιατί μπορεί να είναι το τέλος μιας καριέρας.
Τι φοβούνται σιωπηλά στο λιμάνι, βλέποντας τον τραυματισμό του Έβανς στο αριστερό του πόδι; Μην έχει γίνει κάποια ζημιά στον αχίλλειο τένοντα. Οι εξετάσεις που θα γίνουν τώρα στο νοσοκομείο θα προσφέρουν μια απάντηση. Θα χρειαστεί ο απαραίτητος απεικονιστικός έλεγχος.
Δείτε τον Έβανς να φεύγει υποβασταζόμενος από το παρκέ:
Ο Κίναν Έβανς προέρχεται από απουσία 15 μηνών λόγω σοβαρού τραυματισμού στη επιγονατίδα τον Μάιο του 2024, ενώ έμεινε περίπου 1,5 μήνα έξω στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Παλαιότερα είχε υποστεί και ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.