Ρονάλντο: «Το Μουντιάλ του 2026 θα είναι το τελευταίο μου – Σύντομα θα αποσυρθώ»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 θα αποτελέσει την τελευταία του μεγάλη διοργάνωση και πρόσθεσε πως η απόσυρσή του από την ενεργό δράση δεν αργεί πολύ...
Τι και αν πάτησε τα 40 ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο Πορτογάλος σταρ συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία, όμως η αντίστροφη μέτρηση για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση έχει ξεκινήσει.
Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο «Tourise Summit» του CNN στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, ο Ρονάλντο έριξε την «βόμβα» πως το Μουντιάλ του 2026 σε Καναδά, Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι το τελευταίο του σε αυτή τη διοργάνωση. Παράλληλα, ρωτήθηκε και για το πότε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και για τον αν πιστεύει πως ο γιος του θα γίνει καλύτερος από αυτόν.
Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει 143 γκολ σε διεθνείς αγώνες και είναι ο πρώτος άνδρας ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρονάλντο:
«Με κάθε βεβαιότητα, το επόμενο Μουντιάλ θα είναι το τελευταίο μου. Είναι σίγουρο, γιατί τότε θα είμαι 41 ετών.»
Για το πότε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση: «Πότε θα αποσυρθώ; Απολαμβάνω τη στιγμή, αλλά όταν εννοώ σύντομα, είναι πραγματικά σύντομα γιατί έδωσα τα πάντα για το ποδόσφαιρο. Είμαι στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 25 χρόνια. Έκανα τα πάντα. Έχω πολλά ρεκόρ σε συλλογικό επίπεδο αλλά και στην εθνική ομάδα. Είμαι πραγματικά περήφανος, οπότε ας απολαύσουμε τη στιγμή, ας ζήσουμε τη στιγμή».
Για τον αν πιστεύει πως ο γιος του θα γίνει καλύτερος από αυτόν: «Εμείς οι άνθρωποι δεν θέλουμε κανείς να είναι καλύτερος από εμάς. Αλλά για να πω την άποψή μου, εύχομαι αν τα παιδιά μου είναι καλύτερα από εμένα, να μην τον ζηλεύω ποτέ, πιστέψτε με. Ως πατέρας, είμαι εδώ για να τον βοηθήσω να γίνει αυτό που θέλει να είναι».
- Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγος του Δώρα
- 32 Χρόνια Φαρμασέρβ-Λίλλυ – Η συνεργασία της επιτυχίας
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Σοβαρές καταγγελίες συνδικάτων – «Κανένα μέτρο ασφαλείας, εμείς επιβάλλαμε διακοπή εργασιών»
- Ένας στους τρεις με κίνδυνο κίρρωσης εξαιτίας λίπους στο ήπαρ
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)



















![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)


![Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/26496289-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442