ΠΑΟΚ: Θλάση ο Κωνσταντέλιας, τουλάχιστον 20 μέρες εκτός (pic)
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη θλάση στον δεξί δικέφαλο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα από την ενεργό δράση.
Μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 75ο λεπτό του ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.
Σήμερα (10/11), η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο «Ντέλιας» υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως υπέστη θλάση α΄ προς β΄βαθμού, με την κατάστασή του να εκτιμάται ξανά τις επόμενες μέρες.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον 3 εβδομάδων, χάνοντας τα ματς με Κηφισιά, Λεβαδειακό και Μπραν, ενώ κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τις αναμετρήσεις με τον Άρη σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.
Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ:
«O Γιάννης Κωνσταντέλιας υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί της Δευτέρας (10.11), η οπόια έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ προς β’ βαθμού στον δεξί δικέφαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες».
O Γιάννης Κωνσταντέλιας υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί της Δευτέρας (10.11), η οπόια έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ προς β’ βαθμού στον δεξί δικέφαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες. #MrBreeze #Konstantelias #PAOK #OurWay pic.twitter.com/tQvcZFg1H1
— PAOK FC (@PAOK_FC) November 10, 2025
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία
- A BOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
- Ο Μαξ Ντόουμαν είναι το next big thing στο πλάνο του Αρτέτα
- Ισοπαλία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του χάντμπολ προς όφελος του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442