
Tο γήπεδο που θέλει να παίξει η Καϊράτ με τον Ολυμπιακό – Έχουν ξαναπαίξει εκεί οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καϊράτ στις 9 Δεκεμβρίου για το Champions League σε ένα γήπεδο που έχει ξαναπαίξει κατά το παρελθόν.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καϊράτ, για την έκτη αγωνιστική της League Phase του Champions League, με την ομάδα του Καζακστάν να έχει καταθέσει αίτημα αλλαγής έδρας για την αναμέτρηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9 Δεκεμβρίου.
Ο λόγος για το συγκεκριμένο αίτημα έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατούν στο Αλμάτι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καθώς ενδέχεται η κακοκαιρία να επηρεάσει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα η Καϊράτ θέλει το παιχνίδι να διεξαχθεί στην Astana Arena της Αστάνα, ένα γήπεδο διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα, αναδιπλούμενη οροφή και έτσι θα μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Το παρελθόν που έχει ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένα γήπεδο
Αυτό είναι ένα γήπεδο που ο Ολυμπιακός γνωρίζει, καθώς το έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν, έχοντας αγωνιστεί με την τοπική ομάδα.

Συγκεκριμένα στις 3 Νοεμβρίου 2016, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Αστάνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς στο οποίο αγωνιζόταν και ο νυν αρχηγός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος.
Για την Ιστορία το ματς είχε ολοκληρωθεί 1-1, με τον Ντεσπότοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 8′ για τους Καζακστανούς και τον Σεμπά να ισοφαρίζει για τους Πειραιώτες στο 30 λεπτό της αναμέτρησης.
- Μικ Τζάγκερ: Τι λέει για τη συνεργασία των Rolling Stones με τον Ρόμπερτ Σμιθ
- Μισιρλή στο «in»: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού»
- Σε ειδικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
- Investigations Into Lefkada Sea Drone Continue
- Παίζει κανονικά το ματς με την Μπασκόνια η Βαλένθια – Πώς θα παραταχθούν οι «νυχτερίδες»
- Καλλιθέα: Πυροβόλησαν γυναίκα έξω από κατάστημα – Συνελήφθη ο δράστης





