Με τρεις… Έλληνες η αποστολή της Εθνικής Πολωνίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ντραγκόφσκι, Σφιντέρσκι και Κεντζίορα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας ενόψει των επόμενων αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Έντονο ελληνικό στοιχείο έχει για άλλη μία φορά η εθνική Πολωνίας, καθώς τρεις παίκτες που αγωνίζονται στη Stoiximan Super League δέχτηκαν την κλήση για τα επερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο λόγος για τους Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι και Κάρολ Σφιντέρσκι του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Τόμας Κεντζιόρα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, στις επιλογές του Γιαν Ουρμπάν βρίσκεται και ο αστέρας της χώρας και της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Μπριζ.
Τα δύο επερχόμενα παιχνίδια της Πολωνίας είναι στις 14 Νοεμβρίου, όπου θα υποδεχθούν την Ολλανδία και στις 17/11 στη Μάλτα. Αυτή τη στιγμή η Πολωνία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, μπροστά από Φινλανδία με 10 και πίσω από Ολλανδία με 16.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.