Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Κάναμε λάθη – Πρέπει να ξαναδώ μερικά πράγματα»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στα λάθη που έκανε η Παρτιζάν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 80-71.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της Παρτιζάν από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ήταν απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του στο φινάλε του ματς, όπου και έγειρε η πλάστιγγα υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, ο Ζοτς τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να κάνει πολλά πράγματα διαφορετικά, ειδικά προς το τέλος, ενώ υπογράμμισε ότι έγιναν λάθη, ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο.
Το μόνο που είπε λίγο πριν αποχωρήσει για τη συνέντευξη Τύπου είναι πως «είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ξαναδώ», ανέφερε ο Ομπράντοβιτς.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ομπράντοβιτς:
«Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Κάναμε λάθη. Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ξαναδώ» ενώ στην συνέχεια αποχώρησε.»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442