Ο Ολυμπιακός Κ19 έμεινε ισόπαλος 2-2 με την Αϊντχόφεν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Youth League.
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν έτσι ακόμα έναν βαθμό, μετρώντας πλέον 7 ύστερα από δύο νίκες, μία ισοπαλία και 1 ήττα, με το σύνολο του Γιώργου Σίμου να βρίσκεται στη 12η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί πως στα νοκ άουτ περνούν οι 22 πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα, συν τους 10 που έρχονται από το μονοπάτι των πρωταθλητών.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.