
Η «κατάρα» της Παρτιζάν στη φετινή Euroleague (pic)
Η Παρτιζάν διατηρεί ένα αρνητικό σερί στη Euroleague, καθώς δεν έχει κερδίσει ποτέ στο επιμέρους σκορ της τρίτης περιόδου μετά από 8 αγωνιστικές.
Δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στη Euroleague η Παρτιζάν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (7/11), βρίσκεται στη 17η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 3-5, που αποτελεί το δεύτερο χειρότερο στη λίγκα, ενώ παράλληλα αναζητεί την επιστροφή στις νίκες, μετά από 3 συνεχόμενες ήττες.
Παράλληλα, η ομάδα του Βελιγραδίου διατηρεί ένα αρνητικό σερί που αφορά την τρίτη περίοδο. Συγκεκριμένα, μετά από 8 παιχνίδια, η Παρτιζάν δεν έχει κερδίσει ποτέ το τρίτο δεκάλεπτο. Συνολικά έχει χάσει σε επιμέρους σκορ 7 φορές, ενώ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης οι δύο ομάδες σκόραραν τον ίδιο αριθμό πόντων.
Δεν είναι μόνο ότι έχουν χάσει 7 φορές το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και η διαφορά στο σκορ είναι μεγάλη, κάτι που οδηγεί σε μεγάλη διαφοροποίηση του σκορ. Για παράδειγμα, στην τρίτη αγωνιστική απέναντι στην Εφές, η σερβική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο ημίχρονο με 12 πόντους (55-43), ωστόσο η Εφές κέρδισε το τρίτο δεκάλεπτο με 10 πόντους (16-26), κάτι που μείωσε τη διαφορά στους 2. Εν τέλει η Παρτιζάν κέρδισε το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά έκανε το έργο της πολύ πιο δύσκολο, αφήνοντας την τουρκική ομάδα να πλησιάσει στο σκορ.
Δείτε το απίθανο στατιστικό για την Παρτιζάν
Neverovatno, ali istinito ? pic.twitter.com/slJ6BBLKEf
— TeleSport.rs (@TelesportRS) November 1, 2025
Η μικρότερη διαφορά που έχει χάσει στο επιμέρους σκορ της τρίτης περιόδου είναι 5 πόντοι (Ντουμπάι, Μιλάνο), ενώ η μεγαλύτερη φτάνει τους 10 (Εφές, Μπαρτσελόνα).
Η Παρτιζάν αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (3/11) την Ντουμπάι για την Αδριατική Λίγκα και μετά θα στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι της Παρασκευής (7/11) απέναντι στον Ολυμπιακός στο ΣΕΦ για τη Euroleague, και θέλει να σπάσει το σερί τριών ηττών στη διοργάνωση και πιθανώς την «κατάρα» της τρίτης περιόδου. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν μία ισορροπία στο συγκεκριμένο δεκάλεπτο, καθώς έχουν επικρατήσει σε 4 και έχουν ηττηθεί στα άλλα 4.
- Βιασμό κατήγγειλε 30χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος κατηγορούμενος
- Η χαοτική, ερωτική ζωή του Τζακ Νίκολσον: Ένας γάμος, αρκετοί παθιασμένοι έρωτες και έξι παιδιά
- Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-4: Παράσταση για ένα ρόλο
- Βουλή: Πόσοι ψήφισαν κατά στις άρσεις ασυλίας – Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Στα δικαστήρια οι γονείς για την επικοινωνία των παιδιών τους
- Super League 2: Νίκες για ΠΑΟΚ Β’ (2-1), Νέστο (1-0) και Καβάλα (5-1) – Η βαθμολογία


