Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Ελ Κααμπί (vid)
Ο Μαροκινός σέντερ φορ απείλησε την εστία του Άρη
-
Η ιστορία διδάσκει – Ξεσηκωμοί από αγρότες που πονοκεφάλιασαν ηγέτες
-
Χολαργός: Οι απειλές του 15χρονου δράστη στην κοπέλα που χρησιμοποίησε ως «δόλωμα» για την επίθεση σε 14χρονο
-
Το ασήμι «κλέβει» τη λάμψη του χρυσού – Τι σχεδιάζει η JP Morgan
-
Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-127x85.jpg)
Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Άρη, με τους «ερυθρόλευκους» ν’ απειλούν την εστία των φιλοξενούμενων στο 12’.
Ο Ποντένσε έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης έδιωξε αρχικά την μπάλα και ο Ελ Κααμπί προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Δείτε την ευκαιρία των πειραιωτών.
- Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]
- Άρης – Ολυμπιακός 0-0: «Μπλόκο» για τους «ερυθρόλευκους» στο «Κλ. Βικελίδης»
- LIVE: Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης
- Μπλόκα: Νέα εβδομάδα, νέες δράσεις ανεβάζουν τον «πυρετό» στο Μαξίμου – Η λίστα με τα αιτήματα των αγροκτηνοτρόφων
- Ο Ice Cube δεν θα μπορούσε να λείπει από το remake του Anaconda, 28 χρόνια μετά την αρχική ταινία
- Άνοδος ransomware και αυξημένοι GenAI κίνδυνοι τον Νοέμβριο
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη, Φάμελλου, Χαρίτση για ΟΠΕΚΠΕ και υποκλοπές: «Aπό το να μιλάτε, καλύτερα να επικαλείστε το δικαίωμα στη σιωπή, όπως ο φίλος σας ο Φραπές»
- LIVE: Μπολόνια – Γιουβέντους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)






























![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442