
Δημήτρης Μαρκόπουλος: Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο των 204 ΕΛΤΑ ζητάει ο βουλευτής της ΝΔ
«Καλώ τη διοίκηση των ΕΛΤΑ να ανακαλέσει την απόφασή της και να δώσει χρόνο στον κοινωνικό διάλογο - Δεν μπορεί η Β' Πειραιά να μείνει χωρίς υπηρεσίες ταχυδρομείου» διαμηνύει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Πληθαίνουν οι «γαλάζιες» φωνές που αντιδρούν στην απόφαση να μπει «λουκέτο» σε 204 ταχυδρομικά καταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα.
«Θα συνεισφέρω στην προσπάθεια επικοινωνίας αυτού του κοινωνικού ζητήματος που έχει προκύψει από εχθές»
Ο βουλευτής Β’ Πειραιάς της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στο θέμα σημειώνοντας: «Οι υπηρεσίες καθημερινότητας όπως τα ΕΛΤΑ δεν μπορούν να λειτουργούν σε λογικές πολυεθνικών που με μια απόφαση κλείνουν κατά δεκάδες τα υποκαταστήματά τους».
Και προσθέτει: «Καλώ τη διοίκηση των ΕΛΤΑ να ανακαλέσει την απόφασή της και να δώσει χρόνο στον κοινωνικό διάλογο. Δεν μπορεί η Β’ Πειραιά να μείνει σε Δραπετσώνα, Πέραμα, Νίκαια και Ρέντη χωρίς υπηρεσίες ταχυδρομείου».
Ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει καταληκτικά: «Ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ στην συναρμόδια Διαρκή επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου (μαζί με αυτή της Οικονομικών Υποθέσεων) θα συνεισφέρω στην προσπάθεια επικοινωνίας αυτού του κοινωνικού ζητήματος που έχει προκύψει από εχθές».
Δείτε την ανάρτηση:
- O Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.66μ. και ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ! (vids)
- Βέλγιο: Συνελήφθη ασκούμενη εργαζόμενη στο ΝΑΤΟ – Κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ «ξένης δύναμης»
- Αργυρόπουλος για το χρυσό της Εθνικής: «Ήταν κάτι μαγικό – Ελπίζω το πρώτο από τα… πολλά» (vid)
- Ρωσία: Θεωρεί πρόωρο να σχολιάσει τις πληροφορίες για την παύση των εναέριων επιθέσεων
- Πόσο βοήθησε η πρόσφατη κακοκαιρία στη μείωση της ευφλεκτότητας των δασών
- Ο Νόρις άντεξε κι επέστρεψε στις νίκες στο Grand Prix της Ουγγαρίας (pic)



