
Μπάγερν Μονάχου – Βίρτους Μπολόνια 86-70: Άνετη νίκη για τους Βαυαρούς
Διπλασίασε τις νίκες της στη «διαβολοβδομάδα» η Μπάγερν Μονάχου, αφού μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε και τη Βίρτους Μπολόνια.
Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε αήττητη τις εντός έδρας υποχρεώσεις της μέσα στην εβδομάδα στη Euroleague, καθώς μετά τη Ρεάλ έκαμψε την αντίσταση και της Βίρτους Μπολόνια, ισορροπώντας σε 4-4 το ρεκόρ της.
Οι Βαυαροί επικράτησαν άνετα με 86-70 των Ιταλών, για την 8η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην τέταρτη ήττα τους και δεύτερη διαδοχική.
Η άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου και η «ζεστή» περιφέρεια (12/30 τρίποντα), απλοποίησαν το έργο των Γερμανών, οι οποίοι αφού περιόρισαν τους Ιταλούς στους 32 πόντους σε αυτό το διάστημα εξασφάλισαν μία διψήφια διαφορά ασφαλείας, την οποία εκτόξευσαν στο +19 στο 39΄ (84-65).
Κορυφαίος των νικητών ο Αντρέας Ομπστ με 21 πόντους και 4 τρίποντα, ενώ από τη Βίρτους προσπάθησε ο Άλεν Σμάιλαγκιτς με 17.
Τα δεκάλεπτα: 18-15, 41-38, 61-55, 86-70
- Δικαστήριο απορρίπτει αγωγή Δημητριάδη κατά Κουκάκη – καταδίκη σε δικαστικά έξοδα 7.000 ευρώ
- Ο μεγαλύτερος κρεμαστός τεχνητός κήπος της Ευρώπης;
- Star Wars: 3.75 εκατ. δολάρια για το original φωτόσπαθο του Λουκ Σκαϊγουόκερ
- Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά στα Βορίζια – Ήχησε το 112
- Νέα δεδομένα για το Super Cup της Euroleague: Η έδρα και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν
- Κυψέλη: Στάχτη έγινε ΙΧ μετά από έκρηξη σε μπαταρία ηλεκτρικού σκούτερ [βίντεο]


