Νέος πονοκέφαλος για την ΑΕΚ, καθώς ο Λούκα Γιόβιτς αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.
Ο Σέρβος φορ θα υποβληθεί σήμερα (30/10) σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος και να ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια.
Σε περίπτωση που ο Γιόβιτς χρειαστεί να μείνει εκτός, η «Ένωση» θα βρεθεί με περιορισμένες επιλογές στην επίθεση, καθώς ήδη απουσιάζει ο Ζίνι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Νοεμβρίου. Η απουσία του Ελίασον κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση, αφού δεν υπάρχει φυσικός αντικαταστάτης στη θέση του, κάτι που επηρεάζει και τη δημιουργία της ομάδας.
Ο τραυματισμός του Γιόβιτς και ο Νίκολιτς
Ο Μάρκο Νίκολιτς καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω, με τον Πιερό να είναι προς το παρόν η μοναδική διαθέσιμη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.
Παρά τη συγκρατημένη αισιοδοξία που υπάρχει στην ομάδα ότι ο τραυματισμός του Γιόβιτς δεν είναι σοβαρός, όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία τα σημερινά αποτελέσματα, τα οποία θα καθορίσουν και τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών.
Ανησυχία επικρατεί όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και στην εθνικής Σερβίας, καθώς ο τραυματισμός του 29χρονου επιθετικού μπορεί να επηρεάσει και τα πλάνα της ομάδας ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» στις 13 Νοεμβρίου.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...