ΠΑΟΚ: Η 11άδα που επέλεξε ο Λουτσέσκου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ
Οι επιλογές του του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα (21:30), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οΣτέλιος Μαλεζάς έκαναν γνωστές τις αρχικές 11άδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ αντίστοιχα για το μεταξύ τους παιχνίδι (21:30) στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Οι γηπεδούχοι κατεβαίνουν αρκετές αλλαγές από τον Ρουμάνο προπονητή τους, με τον Αντώνη Τσιφτσή να διατηρείται στην εστία, τους Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Βολιάκο και Κένι στην τετράδα της άμυνας, τους Μπιάνκο – Μεϊτέ στα χαφ, τους Ιβανούσετς, Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ στην μεσοεπιθετική τριάδα και τον νεαρό Μύθου στην κορυφή. Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Κένι, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπιάνκο, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Ιβανούσετς, Κωνσταντέλιας, Μύθου.
Στον πάγκο: Γκουγκεσασβίλι, Μοναστηρλής, Τέιλορ, Κεντζιόρα, Μπαταούλας, Θυμιάνης, Τάισον, Μπέρδος, Ζίφκοβιτς και Τσάλοφ.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»