Ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Τζαμάλ Μάρεϊ απέδειξαν για μία ακόμη φορά γιατί θεωρούνται από τα κορυφαία δίδυμα του ΝΒΑ, οδηγώντας τους Ντένβερ Νάγκετς σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 127-114.
Ο Μάρεϊ έκανε θραύση με 43 πόντους, εκ των οποίων οι 23 ήρθαν στην τρίτη περίοδο, ενώ ο Γιόκιτς υπέγραψε ακόμη ένα triple double με 25 πόντους, 19 ριμπάουντ και 10 ασίστ, το τρίτο συνεχόμενο φετινό του. Οι πρωταθλητές του Ντένβερ ανέτρεψαν το 65-57 του ημιχρόνου και έφτασαν δίκαια στη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν.
Στους 25 πόντους σταμάτησε ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς για τους Τίμπεργουλβς, ενώ ο Τζούλιους Ραντλ πρόσθεσε 24.
Δείτε τα highlights του αγώνα
Την ίδια ώρα, στο υπόλοιπο πρόγραμμα του NBA, οι Φιλαδέλφεια Σίξερς επικράτησαν των Μάτζικ με 136-124, χάρη στη «βόμβα» 43 πόντων του Ταϊρίς Μάξεϊ, ενώ οι Σαν Αντόνιο Σπερς παρέμειναν αήττητοι (4-0) με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να κυριαρχεί απέναντι στους Ράπτορς (24 πόντοι, 15 ριμπάουντ).
Στο Χιούστον, οι Ρόκετς πήραν την πρώτη τους νίκη (137-109 επί των Νετς), με τον Κέβιν Ντουράντ να επιστρέφει ως αντίπαλος στο Μπρούκλιν και να σημειώνει 19 πόντους. Οι Σέλτικς ξέσπασαν στη Νέα Ορλεάνη, διαλύοντας τους Πέλικανς 122-90 με τον Ανφέρνι Σάιμονς να πετυχαίνει 25 πόντους.
Από κοντά και οι Γουόριορς, που λύγισαν τους Γκρίζλις με 131-118 χωρίς να χρειαστούν τα… μαγικά του Στεφ Κάρι (16 πόντοι), χάρη στους Κουμίνγκα και Ποτζιέμσκι που σημείωσαν 25 και 23 αντίστοιχα.
Στο Σικάγο, οι Μπουλς συνέχισαν αήττητοι (3-0) με το 128-123 επί των Χοκς, έχοντας οκτώ παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Άγιο Ντοσούμνου πρώτο σκόρερ (21 π.).
Τέλος ο Λάουρι Μάρκανεν, υπέγραψε τη νίκη των Τζαζ επί των Σανς με 138-134 στην παράταση, πετυχαίνοντας 51 πόντους σε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της καριέρας του.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.