Έγινε και αυτό σε ματς της Superleague 2. Όσοι παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας, έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ της Καβάλας Γιάννης Ζωγράφος δέχθηκε την επίθεση των… συμπαικτών του εξαιτίας της απόδοσής του, στο ξεκίνημα του ματς, με ένα από τα λάθη του να οδηγεί μάλιστα και σε γκολ των φιλοξενούμενων.
Ο προπονητής, Θωμάς Γράφας, έκανε αλλαγή τον Ζωγράφο στο 34ο λεπτό, ωστόσο αυτό δεν έφτανε για να… σβήσει η φωτιά.
Δείτε φωτογραφίες από την ένταση στο Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας
Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει, ένας συμπαίκτης του του μίλησε σε έντονο ύφος και τον έσπρωξε, ενώ ένας άλλος του πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο, όπως φαίνεται στα παρακάτω στιγμιότυπα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στο ημίχρονο οι συμπαίκτες του ζήτησαν από τον Ζωγράφο να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε προσωρινά και φέρεται να παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο από τις κερκίδες.
Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η δήλωση του ‘Ομπλακ «ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί» δεν προκάλεσε έκπληξη. Ηδη, φεύγει και ο Αντουάν Γκριεζμάν
Με σχετική της ανακοίνωση, η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε το κοινό πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Euroleague, αφού αρχική συμφωνία εξέπνεε το καλοκαίρι.