Ο Παναιτωλικός διέλυσε με 4-2 τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο και πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς με τον Αναστασίου στον πάγκο και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας της Super League.
Ο Ατρόμητος νωρίτερα ήρθε ισόπαλος με τον Λεβαδειακό με 2-2, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο, χάρη στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που έκανε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. O Λεβαδειακός βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ατρόμητος είναι 10ος.
Ο Ολυμπιακός νωρίτερα το απόγευμα είχε περάσει… αέρας με 2-0 από την έδρα της ΑΕΛ Novibet με δύο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς και πλέον περιμένει το αυριανό ντέρμπι των Δικεφάλων στην OPAP Arena.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Super League
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.