
Νέο σοκ στον Ερυθρό Αστέρα: Πνευμονική εμβολή ο Κάρτερ, στην αγορά για παίκτη οι Σέρβοι
Ο Ερυθρός Αστέρας θα βγει ξανά στην αγορά για παίκτη, καθώς ο Τάισον Κάρτερ υπέστη πνευμονική εμβολή και θα λείψει από τα παρκέ για 3 μήνες.
Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερυθρός Αστέρας. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς είδε τον Τάισον Κάρτερ να τίθεται εκτός για μεγάλο διάστημα.
Την Κυριακή (12/10), έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανός νοσηλευόταν στο Βελιγράδι με αναπνευστικό πρόβλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ενημέρωση για την κατάσταση του παίκτη στην οποία ανέφεραν: «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη λεπτομερής ιατρικός έλεγχος στον οποίο υποβάλλεται ο αθλητής μας, και ο σύλλογος θα ενημερώσει με νέες, πιο αναλυτικές πληροφορίες για το ζήτημα αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες».
Τι γράφουν στη Σερβία για την απουσία του Κάρτερ
Σύμφωνα με μέσα της Σερβίας, το πρόβλημα του Κάρτερ θα τον θέσει εκτός για 3 μήνες, καθώς υπέστη πνευμονική εμβολή.
Ο Ερυθρός Αστέρας θα κινηθεί στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος προστίθεται στη μεγάλη λίστα με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν μπορούν να αγωνιστούν. Στη λίστα συγκεκριμένα βρίσκονται οι Αϊζάια Κάνααν, Ντεβόντε Γκράχαμ, Χασιέλ Ριβέρο, Ούρος Πλάβτσιτς και Τζοέλ Μπολομπόι.
- Οδύσσεια του Νόλαν: «Ελάχιστα ομηρικά και καθόλου ελληνικά στοιχεία», υποστηρίζει καθηγητή της Οξφόρδηςς
- Βενεζουέλα: Διαδηλωτές έκαψαν αμερικανική και ισραηλινή σημαία
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
