Η Εθνική Ελλάδος φιλοξενείται την Πέμπτη (9/10, 21:45), με σκοπό τη θετική έκβαση του αγώνα, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Η γαλανόλευκη έφτασε στη Γλασκώβη το βράδυ της Τρίτης (7/10), η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο social media από το ταξίδι της αποστολής, ενώ το πιο ξεχωριστό κομμάτι είναι οι ευχές του πιλότου της πτήσης: «Ιδιαίτερη τιμή για εμάς αποτελεί η παρουσία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας ανάμεσά μας.
Ολόκληρη η Ελλάδας είναι στο πλευρό σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον επικείμενο αγώνα. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη και ασφαλή πτήση και να επιστρέψετε με τη νίκη. Καλή επιτυχία Εθνική Ελλάδας».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Premier League.