
Υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό ο Θουμπιμέντι: «Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά – Υποφέραμε κάποιες στιγμές…»
Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι δήλωσε ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν ήρθε εύκολα, με τους «ερυθρόλευκους» να τους πιέζουν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άρσεναλ επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Έμιρεϊτς» με 2-0 και έκανε το 2/2 στη φετινή League Phase του Champions League. Η νίκη απέναντι στους Πειραιώτες δεν ήρθε εύκολα, καθώς οι «κανονιέρηδες» δέχτηκαν υψηλή πίεση από την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τη δυσκολία της νίκης παραδέχτηκε και ο Μάρτιν Θουμπιμέντι μετά το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» ανέφερε ότι… υπέφεραν κάποιες στιγμές, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θουμπιμέντι για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:
«Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος» ήταν το σχόλιο που δέχτηκε ο Ισπανός, ο οποίος απάντησε:
«Το ματς ήταν πραγματικά απαιτητικό. Αρχίσαμε πραγματικά καλά αλλά αλλά στο τέλος πίεσαν πολύ στο δεύτερο μέρος. Νομίζω ότι υποφέραμε σε κάποιες στιγμές ενώ δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο»
? «It was really demanding.»
Zubimendi reflects on a tough battle in N5 ?
— Arsenal (@Arsenal) October 1, 2025
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 192 χλμ σε δρόμο με όριο τα 70
- Μετά την Ιταλία καταδικάζει και η Γαλλία τις δηλώσεις Τραμπ για τον Πάπα
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός
- Ο Μπαρτζώκας απάντησε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Μαλαισία: Παρανάλωμα έγιναν 1.000 σπίτια από μεγάλη φωτιά σε παραθαλάσσιο οικισμό – Χιλιάδες εκτοπισμένοι
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»

