
Υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό ο Θουμπιμέντι: «Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά – Υποφέραμε κάποιες στιγμές…»
Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι δήλωσε ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν ήρθε εύκολα, με τους «ερυθρόλευκους» να τους πιέζουν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άρσεναλ επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Έμιρεϊτς» με 2-0 και έκανε το 2/2 στη φετινή League Phase του Champions League. Η νίκη απέναντι στους Πειραιώτες δεν ήρθε εύκολα, καθώς οι «κανονιέρηδες» δέχτηκαν υψηλή πίεση από την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τη δυσκολία της νίκης παραδέχτηκε και ο Μάρτιν Θουμπιμέντι μετά το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» ανέφερε ότι… υπέφεραν κάποιες στιγμές, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θουμπιμέντι για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:
«Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος» ήταν το σχόλιο που δέχτηκε ο Ισπανός, ο οποίος απάντησε:
«Το ματς ήταν πραγματικά απαιτητικό. Αρχίσαμε πραγματικά καλά αλλά αλλά στο τέλος πίεσαν πολύ στο δεύτερο μέρος. Νομίζω ότι υποφέραμε σε κάποιες στιγμές ενώ δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο»
? «It was really demanding.»
Zubimendi reflects on a tough battle in N5 ?
— Arsenal (@Arsenal) October 1, 2025
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μύρισε εκλογές


