
ΚΚΕ για ομιλία Μητσοτάκη: Εντελώς ευθυγραμμισμένη με τον ρόλο του συνηγόρου των εγκλημάτων του Ισραήλ
Η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλει να διαταράξει το Ισραήλ τις σχέσεις με τους συμμάχους του, σχολίασε το ΚΚΕ την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον ΟΗΕ.
«Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, παρά την υποκριτική ευαισθησία για την κατάσταση στην Παλαιστίνη, ήταν εντελώς ευθυγραμμισμένη με τον ρόλο του συνηγόρου των εγκλημάτων του κράτους του Ισραήλ, που έχει αναλάβει όλο αυτό το διάστημα», σημειώνει το ΚΚΕ.
Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, την Παρασκευή, το ΚΚΕ προσθέτει:
«Ακόμη και η κριτική που κάνει είναι από τη σκοπιά του να μη διαταράξει το Ισραήλ τις σχέσεις με τους σύμμαχους του».
Και καταλήγει:
«Και φυσικά ήταν μια απολύτως προσαρμοσμένη ομιλία στους στόχους της πολεμικής οικονομίας και προετοιμασίας της ΕΕ που πληρώνουν οι λαοί της Ευρώπης με μεγάλες θυσίες».
- Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε επίσημη πρόταση της Dubai BC για Γουόκαπ
- Δίκη Τεμπών: «Οι κατηγορούμενοι επιδιώκουν να κρυφτούν πίσω από νομικά ευφυολογήματα», καταγγέλλει ο Ψαρόπουλος
- Θρίλερ στην Τουρκία: Διάσωση δύο ατόμων από φλεγόμενο διαμέρισμα στην Αττάλεια
- Καύσωνας: «Βράζει» το κέντρο της Αθήνας – «Λιώνουν» από τη ζέστη οι Εύζωνες
- Σπουδαία κίνηση ο Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Καρίμ Εντάουι
- Φωτιά στο Βαρθολομιό Ηλείας – Ηχησε το 112 για ετοιμότητα

