
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Κουμάτζε
Ο Καλίφα Κουμάτζε ολοκλήρωσε το μηνιαίο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην τον κρατήσει στο ρόστερ.
Ελεύθερος έμεινε από τον Ολυμπιακό ο Καλίφα Κουμάτζε. Ο 29χρονος ψηλός είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα και βρέθηκε στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Έτσι, η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ανανεώθηκε.
Ο Κουμάτζε δεν ταξίδεψε στην Ρόδο για το Super Cup με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Στο τουρνουά της Κρήτης αγωνίστηκε περίπου πέντε λεπτά με την Αρμάνι, ενώ στον τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.
Το συμβόλαιο του Κριστ Καλίφα Κουμάτζε έληξε σήμερα (25/09) και δεν θα ανανεωθεί.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. #OlympiacosBC pic.twitter.com/oHiIOY7dXo
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) September 25, 2025
Δεν βιάζεται για ψηλό ο Ολυμπιακός
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται για την μεταγραφή ψηλού, καθώς αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμους τρεις σέντερ. Ο λόγος για τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ντόντα Χολ και Κώστα Αντετοκούνμπο.
Επομένως ο Έλληνας τεχνικός έχει τρεις επιλογές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ο παίκτης που ενδεχομένως να θελήσει να πάρει στην ομάδα να μπορεί να αγωνίζεται ως 4/5. Ένας ψηλός που να μπορεί να τραβηχτεί και μακριά από το καλάθι, σκοράροντας και με σουτ πίσω από τα 6.75μ.
- Σαραγόσα: Τριπλασιάστηκαν τα καμένα εδάφη από τη φωτιά – «Ο κίνδυνος εξάπλωσης παραμένει πολύ υψηλός»
- Λέκκας για Κυψέλη: Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση – Δεν τίθεται ζήτημα στατικής επάρκειας των κτιρίων
- Λέρος: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Τσίγγουνα – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Νέα… αμερικανιά της FIFA: Δίνει δαχτυλίδι στους νικητές του Μουντιάλ… αλά NBA (pics)
- Κίνα – Ρωσία: «Καθαρά κατασκευάσματα» – Διαψεύδουν τις κατηγορίες του Τραμπ για ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ
- Ασφάλιση Κατοικίας: Τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τις κάλυψεις σπιτιού και το οικονομικό όφελος από τον ΕΝΦΙΑ
