
Γιώργος Μαζωνάκης: Σε κακή ψυχολογία, πέθανε ο πολυαγαπημένος σκύλος του
Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Μαζωνάκης, που εκτός την οικογενειακή διαμάχη έχει να αντιμετωπίσει και την απώλεια της αγαπημένης σκυλίτσας του.
Παρηγοριά στις δυσκολίες του Γιώργου Μαζωνάκη ήταν για εκείνον η Αρίθα, η μαύρη σκυλίτσα του, η οποία τον συντρόφευε σε σχεδόν κάθε του έξοδο. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχασε την αγαπημένη του Αρίθα την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου.
Οι αναρτήσεις με την Αρίθα
Πολλές φορές, ο τραγουδιστής πόζαρε με τη χαριτωμένη σκυλίτσα του, τόσο στο σπίτι τους όσο και σε βόλτες τους έξω και μοιραζόταν στο Instagram τις φωτογραφίες τους, γεμίζοντας με πολλά θετικά σχόλια και likes από τους θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη.
«Βάλτε τίτλο εσείς αγάπες…», είχε αναφέρει.
«Στα πατώματα…», έγραψε με χιούμορ ως λεζάντα ο Γιώργος Μαζωνάκης.
«Να περνάς που και που…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία.
«Εγώ και ο σκύλος μου η Aretha…»
Γιώργος Μαζωνάκης: «Εγώ κι ο σκύλος, η Αρίθα, ο μόνος φίλος μου»
Εξαιτίας της μεγάλης αγάπης του για εκείνη σκέφτηκε να εντάξει το όνομά της στη διασκευή του τραγουδιού «Παιδί της νύχτας» που επανεκτέλεσε μαζί με τον APON.
Συγκεκριμένα σε έναν από τους στίχους ακούγεται: «Εγώ κι ο σκύλος, η Αρίθα, ο μόνος φίλος μου, που όλα του τα εξηγώ», προσθέτοντας ουσιαστικά και το όνομα του δικού του τετράποδου φίλου.

- Δήμαρχος Ηρακλείου: «Ξεπερασμένο το Γεντί Κουλέ για τον ΟΦΗ – Χρειάζεται γήπεδο σε ικανή έκταση»
- Ο Τραμπ μελετά να ξεκινήσει ξανά το Σχέδιο Ελευθερία – Οι χώρες του Κόλπου επιτρέπουν τη χρήση βάσεών τους
- Fuel Pass: Ο «κουμπαράς» των 50 ευρώ που σε αξία καυσίμου δεν καλύπτει ούτε το μισό ποσό
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Σαχτάρ Ντόνετσκ
- LIVE: Στρασβούργο – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Ρίτας – Τενερίφη 87-69: Οι Λιθουανοί έκαναν… πάρτι και προκρίθηκαν στον τελικό του BCL



