Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ τη συμφωνία με τη Μοντερέι για τον Μαρσιάλ
Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τη Μοντερέι για την παραχώρηση του Αντονί Μαρσιάλ ο οποίος θα υποβληθεί σε ιατρικά σε ενδιάμεση χώρα ώστε να προλάβει την προθεσμία των μεταγραφών.
Μετά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ τη συμφωνία με τη Μοντερέι για την παραχώρηση του Αντονί Μαρσιάλ. Για την ακρίβεια, η Ένωση κάνει λόγο για καταχρήν συμφωνία με τους Μεξικανούς ενώ ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει ήδη για να περάσει τα ιατρικά με άδεια των «κιτρινόμαυρων».
Αυτό θα συμβεί ωστόσο σε ενδιάμεση χώρα, ώστε να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες. Όπως στην Ελλάδα, έτσι και στο Μεξικό, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο (12/9), οπότε δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια για τα διαδικαστικά.
Αν όλα πάνε καλά, ο Μαρσιάλ θα γίνει παίκτης της Μοντερέι μέσα στις επόμενες ώρες, έχοντας συμφωνήσει ήδη μαζί της για συμβόλαιο κοντά σε αυτό που παίρνει στην ΑΕΚ. Από την άλλη η Ένωση θα γλιτώσει από περίπου 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, για έναν ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά ήταν εκτός πλάνων του Μάρκο Νίκολιτς.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν, Αχμάντ Ντονιαμάλι, ξεκαθάρισε πως η Εθνική Ομάδα της χώρας δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τις ΗΠΑ.