
Γιατί ο Πελίστρι επιστρέφει νωρίτερα στον Παναθηναϊκό από την Ουρουγουάη
Ο Φακούντο Πελίστρι πήρε ειδική άδεια και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Χιλή, επιστρέφοντας νωρίτερα απ' το αναμενόμενο στον Παναθηναϊκό.
Ο Φακούντο Πελίστρι δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ουρουγουάης με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Η εθνική ομάδα της χώρας του έχει ήδη εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του τουρνουά.
Λόγω αυτής της εξέλιξης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μαρσέλο Μπιέλσα της Ουρουγουάης έδωσε άδεια σε 4 ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν νωρίτερα στις ομάδες τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Πελίστρι, που θα γυρίσει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό, καθώς και οι Τζιόρτζιαν Ντε Αρασκαέτα, Γκιγιέρμο Βαρέλα και Ματίας Ολιβέρα.
Σύμφωνα με τον Ροντρίγκο Ρομάνο, ο εξτρέμ των «πρασίνων» ταξίδεψε στο Περού με ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα. Γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμο να επιστρέψει νωρίτερα στην ομάδα του, ώστε να προπονηθεί υπό την καθοδήγηση του Ρουί Βιτόρια και να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια, ξεκινώντας από την αναμέτρηση με την Κηφισιά.
Η σχετική ανάρτηση του Ροντρίγκο Ρομάνο για τον Πελίστρι:
NO VIAJAN A CHILE ?
Guillermo Varela, Giorgian De Arrascaeta y Facundo Pellistri fueron liberados del plantel de Uruguay, decisión del DT tras la práctica, no van a viajar a Santiago de Chile.
Varela y De Arrascaeta volverán a Río de Janeiro mientras que Pellistri regresa a… pic.twitter.com/UZonV6NDXX
— Rodrigo Romano (@RodrigoRomano76) September 7, 2025
- Κύκλωμα διαφθοράς στην Κρήτη – Συνελήφθησαν ο ιατροδικαστής Χανίων και τοξικολόγος για δωροληψία
- Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη (pics)
- Θεσσαλονίκη: Γεωργικές εργασίες με χρήση καταστροφέα έκανε ο 51χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Δερβένι
- Η Μαρία Ναυπλιώτου «ταξιδεύει» στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Έρευνα: Απαισιόδοξοι 6 στους 10 κατοίκους της Αττικής για την οικονομία – Σταθερό «αγκάθι» η ακρίβεια
- Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων και τα εξοπλιστικά που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ εν μέσω προεκλογικού κλίματος




