
Ελλάδα – Δανία: Ματσάρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, με στόχο την πρωτιά του ομίλου
Η Ελλάδα μετά τη νίκη της με 5-1 επί της Λευκορωσίας θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο στον όμιλο και να παραμείνει φαβορί για την πρώτη θέση, αυτή τη φορά κόντρα στη Δανία (8/9, 21:45).
Η Ελλάδα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, επικρατώντας 5-1 της Λευκορωσίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αυτό, σε συνδυασμό με το 1-1 στο άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα σε Δανία και Σκωτία, έφερε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κορυφή του ομίλου με το… καλημέρα και εκεί θέλει να παραμείνει σε περίπτωση νίκης απόψε κόντρα στη Δανία (8/9, 21:45) και πάλι στο Καραϊσκάκης.
Το απόγευμα της Κυριακής (7/9) οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο Φάληρο, με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και σίγουρα δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια, η Δανία είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, αλλά και εμείς με την Σκωτία έχουμε τους ίδιους στόχους. Πολύ σημαντικό σε αυτά τα ματς να έχουμε τέλεια αγωνιστική κατάσταση και να κερδίσουμε όσα μπορούμε περισσότερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα.
Οι διαθέσιμοι για την Ελλάδα ενόψει της αναμέτρησης με τη Δανία:
Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Κυριακόπουλος, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Μουζακίτης, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Μπακασέτας, Καρέτσας, Δουβίκας.
Ενόψει του Ελλάδα – Δανία μίλησε και ο προπονητής των φιλοξενούμενων που τόνισε μεταξύ άλλων πως «ανυπομονούμε για έναν ωραίο αγώνα. Θα είναι μια «καυτή» ατμόσφαιρα. Έχω δει αγώνες εκεί και έχω παίξει ευρωπαϊκά ματς σε αυτό το γήπεδο κι έχει ένταση. Ελπίζω να το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως κίνητρο».
- Ο Γκαμπριέλ Ατάλ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας από το κόμμα «Αναγέννηση» του Μακρόν
- Με αλληλοκατηγορίες μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές
- Χρήστος Ράμμος: Ηχηρή παρέμβαση για το Κράτος Δικαίου – Η «κορυφή του παγόβουνου»
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη



