
Εθνική Ελλάδας: Τα σενάρια για την κατάταξη μετά την ήττα από τη Βοσνία – Από πρώτη μέχρι τέταρτη
Αυτά είναι τα σενάρια που υπάρχουν πλέον στον όμιλο της Εθνικής και που μπορεί να τερματίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βοσνία και ηττήθηκε με 80-77, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του Eurobasket 2025.
Ένα αποτέλεσμα που περιέπλεξε τα πράγματα, όσον αφορά στη θέση που θα τερματίσει η γαλανόλευκη, μετά και τη νίκη της Ιταλίας απέναντι στην Ισπανία με 67-63.
Η κατάταξη του Γ’ ομίλου μετά τη 4η αγωνιστική:
Ελλάδα 3-1
Ιταλία 3-1
Ισπανία 2-2
Βοσνία & Ερζεγοβίνη 2-2
Γεωργία 2-2
Κύπρος 0-4
Μετά τα σημερινά αποτελέσματα υπάρχουν τα εξής σενάρια για την Εθνική ομάδα:
1η: Η Ελλάδα θα βγει πρώτη εάν νικήσει την Ισπανία την ερχόμενη Πέμπτη (4/9) ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα στα παιχνίδια του ομίλου.
2η: Αν χάσει από την Ισπανία έως 27 πόντους διαφορά, η Ιταλία νικήσει την Κύπρο και η Γεωργία την Βοσνία.
3η: Αν χάσει από την Ισπανία με τουλάχιστον 28 πόντους διαφορά, η Ιταλία νικήσει την Κύπρο και η Γεωργία την Βοσνία.
4η: α) Αν χάσει από την Ισπανία, η Ιταλία νίκησε την Κύπρο και η Βοσνία την Γεωργία.
β) Αν χάσει από την Ισπανία, η Ιταλία χάσει από την Κύπρο και η Βοσνία νικήσει την Γεωργία.
- Ιταλία: Οργή για βίντεο ΑΙ ακροδεξιού πολιτικού – Σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας καταδικάζει σε θάνατο ηγέτες της αντιπολίτευσης
- Φωτιά στο Νότιο Πήλιο – Καίει σε δασική έκταση κοντά στο Νεοχώρι
- Κυρ. Μητσοτάκης: Αναδίπλωση για το ασυμβίβαστο υπουργού–βουλευτή – Πώς μπήκε στο «συρτάρι» η πρόταση
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
- Απειλές Ντόναλντ Τραμπ κατά Ιράν: Για κάθε νεκρό Αμερικανό στρατιώτη, θα πληρώνετε πολλαπλάσια
- «Δέχτηκα τον ρόλο στο Grease, γιατί χρειαζόμουν δουλειά»


