
Νέα Αριστερά: Ανακοίνωση μετά την αποκάλυψη του in για τα Τέμπη – «Οι πολίτες μένουν χωρίς απαντήσεις»
Ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέδωσε η Νέα Αριστερά - Ζητά να ανοίξει ξανά η έρευνα με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα κρίσιμα στοιχεία
Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης εξέδωσε η Νέα Αριστερά μετά τη νέα αποκάλυψη του in για τα Τέμπη.
«Να σταματήσει η κυβέρνηση να προσβάλλει τη μνήμη των 57 νεκρών»
«Η αποκάλυψη του in.gr για τα εννέα κενά στον δικαστικό φάκελο της τραγωδίας των Τεμπών επιβεβαιώνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να ‘κλείσει’ την υπόθεση με πρόχειρες διαδικασίες, θυσιάζοντας την αλήθεια και τη δικαιοσύνη στο βωμό της συγκάλυψης.
Η ΝΔ πανηγυρίζει για ένα πόρισμα της Πυροσβεστικής που χρειάστηκε… δυόμισι χρόνια για να καταλήξει ότι ‘δεν βρέθηκαν ίχνη έκρηξης’ – εκεί όπου τα ίχνη είχαν προ πολλού χαθεί με το διαβόητο ‘μπάζωμα’. Κι όμως, η κυβέρνηση το παρουσιάζει ως ‘νίκη’ απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας, την ώρα που οι πολίτες βλέπουν ξεκάθαρα την προσπάθεια να θολώσει το τοπίο με ασαφείς εξηγήσεις ώστε να ξεπλυθούν οι τεράστιες ευθύνες της», τονίζει η Νέα Αριστερά.
«Κακοπαιγμένο θέατρο» και όχι δικαιοσύνη, λέει η Νέα Αριστερά
«Αυτό, κ. Μητσοτάκη, δεν είναι δικαιοσύνη, αλλά ένα κακοπαιγμένο θέατρο, με θεατές τους πολίτες που τριάντα μήνες μετά δεν γνωρίζουν ακόμη τι πραγματικά συνέβη», προσθέτει.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η Νέα Αριστερά απαιτεί:
1) Να ανοίξει ξανά η έρευνα με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα κρίσιμα στοιχεία.
2) Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για το μπάζωμα και την καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων.
3) Να σταματήσει η κυβέρνηση να προσβάλλει τη μνήμη των 57 νεκρών με “πανηγυρικούς” πάνω στα συντρίμμια.
Η Νέα Αριστερά στέκεται απέναντι στην κυβέρνηση, υπερασπιζόμενη τη δικαιοσύνη και απαιτώντας πλήρη διαφάνεια».
- Στη φυλακή δύο από τους επτά κατηγορούμενους που υποδύονταν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
- Τζόνσον: «Πρέπει να προστατεύουν τον Γουεμπανιάμα, αλλιώς θα το κάνει μόνος του» (vid)
- Άρειος Πάγος: «Λευκός καπνός» για του τρεις Ευρωπαίους εισαγγελείς
- Αμφίπολη, 422 π.Χ.: Ο Κλέων εναντίον του Βρασίδα, η άλογη ελπίδα εναντίον της φρόνησης
- OnlyFans εναντίον Euphoria: Σφοδρές αντιδράσεις για την «σκύλα» Κάσι – «Eξευτελισμός, στερεότυπα»
- «Οδηγίες συστήματος» – Τι κρύβεται στους αόρατους κανόνες που υπακούν τα chatbot






