Τον σκύλο του κατηγορείται ότι κακοποίησε 40χρονος Δανός που παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη.
Η υπόθεση αναβλήθηκε τελικά για να προσκομιστεί στο δικαστήριο η κτηνιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Η καταγγελία για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη
Ο 40χρονος βρέθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου κατόπιν καταγγελίας που έκανε γυναίκα. Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό συνέβη προ 10ημέρου εντός των εγκαταστάσεων οργανωμένου κάμπινγκ στην περιοχή της Ασπροβάλτας, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα, περνώντας με το ανήλικο παιδί της και το σκυλάκι της έξω από το σκηνή του 40χρονου άκουσε το μεγαλόσωμο σκυλί να γαβγίζει. «Ήταν δεμένο και μόλις μας είδε γάβγισε. Κάποια στιγμή είδα τον κατηγορούμενο να πετάγεται έξω από τη σκηνή σαν ‘σούπερ ήρωας’ και ξεκίνησε να χτυπάει το ζώο δυνατά με κλοτσιές, μπουνιές και αγκωνιές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο.
Από την πλευρά του, ο 40χρονος Δανός που διώκεται για κακοποίηση ζώου συντροφιάς αρνήθηκε την πράξη, υποστηρίζοντας ότι αγαπάει το σκύλο του και ποτέ δεν τον έχει χτυπήσει, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Επειδή είναι μεγαλόσωμο ζώο θέλει σωστή διαχείριση. Συμπτωματικά ήταν δεμένο και το κράτησα από τον λαιμό για να το απελευθερώσω», απολογήθηκε.
Το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει για «κρείσσονες αποδείξεις», προκειμένου να εξεταστεί το ζώο από κτηνίατρο και να προσκομιστεί η πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαμορφώσει πλήρη δικανική κρίση ως προς την καταγγελλόμενη πράξη.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία