Ο Μάρκο Νίκολιτς ψάχνει έναν μέσο που να κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ και έτσι η Ένωση εξετάζει αρκετές περιπτώσεις με τα χρονικά περιθώρια ωστόσο να στενεύουν.
Δημοσιεύματα από την Τουρκία εμπλέκουν τις τελευταίες ώρες τους «κιτρινόμαυρους» με την περίπτωση του Μοατασέμ Αλ Μουσράτι. Ο 29χρονος χαφ της Μπεσίκτας δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί.
Εκτός από την Ένωση τον παίκτη τσεκάρει και η Εσπανιόλ, η οποία αναζητά έναν χαφ με τα δικά του χαρακτηριστικά.
Η σχετική ανάρτηση
* Al-Musrati ile AEK, Espanyol ve beş büyük ligden bir takım daha ilgileniyor. Transferi için her seçenek masada.
* Amir Hadziahmetovic’e Süper Lig’den birçok ciddi talip var. Hull City ise maaşının bir bölümünü karşılamayı taahhüt etti. Beşiktaş, Hull City’ye henüz cevap…
Ο Πορτογάλος με καταγωγή από τη Λιβύη αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στη Μονακό, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Μπράγκα, Ρίο Άβε και Γκιμαράες.
Το συμβόλαιό του με τη Μπεσίκτας λήγει το 2027, ωστόσο δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί, καθώς η ομάδα φέρεται να μην τον υπολογίζει. Ο Αλ Μουσράτι είναι διεθνής με τη Λιβύη, μετρώντας 40 συμμετοχές και δύο γκολ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ανακοίνωση κατά του αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (1-1), στον οποίο οι Θεσσαλονικείς είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το 16ο Super Cup της ιστορίας της. Μετά το νταμπλ κατέκτησε και το τρίτο τρόπαιο στην Ισπανία.
Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διαιτησία μετά τα όσα συνέβησαν σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ – «Αν δεν έχουν την ικανότητα να βρουν ελίτ διαιτητή, ας αναβάλουν τον αγώνα μέχρι να βρουν».