Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ το απόγευμα της Τρίτης (19/8).
Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (23/8, 20:00) ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ στο αντίστοιχο του Άρη με τον Βόλο, που θα γίνει την ίδια μέρα και την ίδια ώρα στο «Κλ. Βικελίδης» ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης.
Από εκεί και πέρα, την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό (24/8, 20:15) στη Νέα Φιλαδέλφεια θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης και του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ ΄(24/8, 21:00) στην Τούμπα ο Βασίλης Φωτιάς.
Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα των γηπεδούχων, λόγω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Σαμσουνσπόρ για τα προκριματικά του Europa League.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.