
ΠΑΟΚ: Προπόνηση με το βλέμμα στη Ριέκα – Τα νεότερα για τον Ντεσπόντοφ
Η κατάσταση των Ντεσπόντοφ και Τάισον λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Ριέκα στην Κροατία
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο ματς των play offs του Europa League κόντρα στη Ριέκα, την ερχόμενη Πέμπτη (21/8, 21:45) στην Κροατία.
Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Τάισον υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η προετοιμασία για τη μάχη στην Κροατία συνεχίζεται κι η ομάδα δουλεύει πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.
Την Κυριακή (17.08) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος διεξήχθη δίτερμα σε μικρό χώρο.
Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Τάισον υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Τη Δευτέρα (18.08) θα προπονηθεί στις 18:45».
- Ο λετονός υπουργός Άμυνας παραιτήθηκε – Oυκρανικά drones έπληξαν δεξαμενή πετρελαίου στην χώρα του
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ακυρωθέν γκολ που πέτυχε ο Βάργκα για την «Ένωση» (vid)
- Νέα μεγάλη ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» (vid)
- Το τόξο συνεργασιών της Ελλάδας με Ινδία, χώρες του Κόλπου, Ισραήλ και ΗΠΑ και η θεωρία της περικύκλωσης της Τουρκίας
- Tρύπες για Μetallica: Καρράς και Παπαδόπουλος για το «Δεν Χωράς Πουθενά» στο ΟΑΚΑ – Τα σχόλια τους
- Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-1: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο οι Κανονιέρηδες

