Η Σάντερλαντ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την θητεία του στη Μπεσίκτας.
Ο 31χρονος, πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού (2014-16), επιστρέφει στο Νησί μετά από διετία, ενώ η μεταγραφή του είναι η δέκατη συνολικά για την Σάντερλαντ.
Η ανακοίνωση της Σάντερλαντ
Welcome to Sunderland AFC, Arthur Masuaku! ❤?
The left-back signs a two-year contract and becomes the Club’s 10th summer signing.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαζουακού έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος παίκτης της ομάδας εξέφρασε την χαρά του για την ένταξή του στο ρόστερ του συλλόγου.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά