
Απείλησε ο Παναθηναϊκός με Ιωαννίδη και Πελίστρι (vids)
Οι ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στο πρώτο 20άλεπτο της αναμέτρησης με την Ρέιντζερς.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, με στόχο την ανατροπή του 2-0 του πρώτου αγώνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι Πράσινοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης απείλησαν με τον Μπακασέτα, αλλά το σουτ που έκανε ο διεθνής άσος έξω από τη μεγάλη περιοχή έφυγε άουτ.
Δείτε τη φάση:
Δύο λεπτά αργότερα (7’) ο Τζούρισιτς έκανε την κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη, αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ρέιντζερς και σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Μπάτλαντ έδιωξε με τα πόδια.
Στο 14’ ο Πελίστρι βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ρέιντζερς, αλλά ο Μπάτλαντ του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.
Στο 17’ ο Κυριακόπουλος δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Μπάτλαντ ήταν έτοιμος και μπλόκαρε.
- Καρυστιανού: Στόχος η αυτοδυναμία, καμία συνεργασία με συστημικό κόμμα – Πυρά εξαπολύει σε Μητσοτάκη και Τσίπρα
- «Ο Χάρπερ είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού για αντί-Σορτς»
- Οι λάτρεις της Ferrari αποφάσισαν – Κόλαφος η ετυμηγορία για το Luce
- Επεισόδια στην Αλβανία: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες – Διαμαρτύρονται για έργα σε προστατευόμενη παράκτια ζώνη
- Ελπιδοφόρος: Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την αδιαθεσία του
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)


