Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
«Αυτό δείχνει την αποτελεσματικότητα των μέσων πυροπροστασίας που διαθέτει το εν λόγω κτίριο. Είχαν Άγιο οι ασθενείς. Εάν ήταν η φωτιά στο διπλανό παλιό κτίριο σήμερα θα είχαμε νεκρούς ασθενείς» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Εικόνες καταστροφής αντικρίζει κανείς στο εσωτερικό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.
«Αυτό καθιστά επιτακτική ανάγκη να διορθωθεί η διαχρονική πληγή των υγειονομικών μονάδων και να συμμορφωθούν με τις τρέχουσες πυροσβεστικές διατάξεις για την εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης και πυροπροστασίας» συμπλήρωσε ο κ. Γιαννάκος, τονίζοντας ότι στο παρελθόν έχουν καταγραφεί απώλειες ζωών από παρόμοια περιστατικά.
«Είναι υποχρέωση των νοσοκομείων να αποκτήσουν πιστοποιητικά πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, υπογραμμίζοντας ότι τα περισσότερα νοσοκομεία δεν διέθεταν ποτέ.
Εικόνες καταστροφής αντικρίζει κανείς στο εσωτερικό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.
Τρεις φωτιές σε ένα χρόνο
Παράλληλα ο κ. Γιαννάκος αναφέρθηκε και ειδικότερα στην περίπτωση του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, καθώς μέσα σε ένα χρόνο έχουν καταγραφεί τρεις φωτιές.
«Τρεις φωτιές σε ένα χρόνο είναι πολλές. Χρειάζεται διερεύνηση μήπως υπάρχει δολιοφθορά ή αμέλεια. Εξάλλου στο χώρο εκεί υπάρχουν κάμερες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Επίσης, ο κ. Γιαννάκος έδωσε συγχαρητήρια στους συναδέλφους του που βρίσκονταν στο νοσοκομείο, αλλά και σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί για να συνδράμουν στην εκκένωση της πτέρυγας από τους ασθενείς.
Εικόνες καταστροφής αντικρίζει κανείς στο εσωτερικό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.
«Υπήρξε υποδειγματική εκκένωση. Άλλο οι ασκήσεις που κάνουμε για εκκένωση γνωρίζοντας το ασφαλές περιβάλλον και άλλο να κάνεις εκκένωση βουτηγμένος στους καπνούς με κίνδυνο της ζωής σου και αναπνευστικά προβλήματα» συμπλήρωσε.
«Πρέπει να επαναλειτουργήσει τάχιστα»
Για την επόμενη μέρα του νοσοκομείου, ο Μιχάλης Γιαννάκος υποστήριξε ότι υπάρχει δυσκολία στη συνολική διαχείρι9ση καθώς ένα μεγάλο νοσοκομείο αναφοράς για τη Δυτική Ελλάδα είναι εκτός εφημερίας, διαγνωστικών εξετάσεων, ΜΕΘ και νοσηλείας σε νευραλγικές κλινικές.
«Γι’ αυτό θα πρέπει άμεσα να αποτιμηθούν οι ζημιές νοσοκομείο, να αποκατασταθούν και να επαναλειτουργήσει τάχιστα» κατέληξε ο κ. Γιαννάκος.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το νοσοκομείο ίσως να χρειαστεί να περάσουν δύο εβδομάδες μέχρι να μπορεί να υποδεχθεί ξανά ασθενείς, κάτι που σημαίνει ότι το νοσοκομείο του Ρίου θα βρεθεί για 15 μέρες υπό ασφυκτική πίεση.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου