Ολυμπιακός: Δυνατό τεστ με την Άλκμααρ στην Ολλανδία
Ο Ολυμπιακός δίνει το τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, αυτή τη φορά κόντρα στην Άλκμααρ στις 16:00 (Cosmote Sport 1).
Ο Ολυμπιακός δίνει την τρίτη του φιλική αναμέτρηση στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της επόμενης σεζόν, μια μέρα μετά το ματς με τη Νόριτς.
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 3-2 επί της Μπρέντα πριν από μερικές μέρες και τη νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στην αγγλική ομάδα (25/7), σήμερα Σάββατο (26/7, 16:00) θα αντιμετωπίσουν την Άλκμααρ, σε ένα δυνατό τεστ για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Σε κάτι σπάνιο για φιλική αναμέτρηση ο Βάσκος τεχνικός χρησιμοποίησε μόλις 13 ποδοσφαιριστές χθες κόντρα στην αγγλική ομάδα. Έχει σημασία δεδομένα στις μετρήσεις της προετοιμασίας, να παίρνουν οι ποδοσφαιριστές τέτοιους χρόνους συμμετοχής. Να ανεβάσουν ένταση, και να πιάνουν «στόχους» που πλέον είναι… επιστήμη. Εξ ου και η συγκεκριμένη διαχείριση. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έτσι θα το πάει από εδώ και πέρα στο καλοκαίρι του με τα φιλικά.
Τα γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός με τη Νόριτς
?⚪? Τα γκολ του ?????? στο φιλικό κόντρα στη Νόριτς!
Γιαζίτζι ⚽️
Γιάρεμτσουκ ⚽️
Μπιανκόν ⚽️ pic.twitter.com/HVLdosxN1w— Olympiacos FC (@olympiacosfc) July 25, 2025
Αξίζει να σημειωθεί πως οι διακριθέντες στο παιχνίδι ήταν πολλοί, αλλά αυτός που ξεχώρισε λίγο παραπάνω ήταν ο Γιαζίτσι. Ο Τούρκος μοιάζει σαν να είναι μία νέα μεταγραφή για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ. Ο σοβαρός τραυματισμός του στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς, δεν του επέτρεψε να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο τον Ολυμπιακό και δείχνει τώρα αποφασισμένος να καλύψει τον χαμένο χρόνο. Απέναντι στους Άγγλους άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, ενώ σέρβιρε και το 2-0 στο 56’ ομορφαίνοντας κατά πολύ το παιχνίδι της ομάδας του.
Όσον αφορά το ματς με την Άλκμααρ, ο Μεντιλίμπαρ θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους υπόλοιπους σήμερα, εκτός των Καμπελά και Έσε που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ
- Η μεγάλη λίστα των λαθών των ξένων διαιτητών που ορίζει ο Λανουά
- Σάκοτα: «Είχα ένα προαίσθημα πως η διαφορά δεν ήταν αρκετή»
- Η Χρυσή Βίβλος του Basketball Champions League: Η Ρίτας σήκωσε την πρώτη κούπα της
- Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ιδιοκτήτης ομάδας και ο σύζυγός του κατηγορούνται για βιασμούς και σεξουαλική εκμετάλλευση
- ΑΕΚ – Ρίτας 86-92: Έχασε «δικό» της τρόπαιο στην παράταση η «Ένωση»… (vids)
- Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Οι Βαυαροί στέλνουν την ομάδα του Κουλιεράκη σε «τελικό παραμονής»
- Βαλένθια: «Αν δεν μετατεθεί ο αγώνας με την Μπασκόνια, θα αγωνιστούμε με την ομάδα Νέων»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)






















































![Πιτσιρικάς γλιτώνει από ημιφορτηγό και ιπτάμενα συντρίμμια λίγο πριν ανέβει στο σχολικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hug-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442