Βελτιωμένη πρόταση από το Βελιγράδι και… παράταση – Πότε θα βγει η απόφαση για το Final Four του 2026
Η Euroleague δεν έβγαλε… άκρη με τη διεξαγωγή του Final Four 2026 και η απόφαση θα βγει τον Σεπτέμβριο – Αθήνα ή Βελιγράδι και μυστική ψηφοφορία από τους μετόχους στο επόμενο συμβούλιο
H Εuroleague για ακόμη μια φορά δεν έβγαλε άκρη για το πού θα διεξαχθεί το Final Four του 2026 και η απόφαση θα βγει σε νέο συμβούλιο των μετόχων που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Η διοργανώτρια αρχή και οι 13 μέτοχοι της Euroleague συνεδρίασαν με φόντο το Final Four και το μέρος που θα γίνει, με τις δύο υποψηφιότητες να είναι το Βελιγράδι και η Αθήνα. Ωστόσο, για άλλη μια φορά δεν υπήρξε «λευκός καπνός» και θα χρειαστεί και νέα σύσκεψη σε περίπου δύο μήνες από σήμερα για να υπάρξει η οριστική ανάθεση της διοργάνωσης.
Τα δεδομένα για το Final Four της Euroleague και η μυστική ψηφοφορία
Ο λόγος που πήρε… παράταση η διαδικασία είναι πως υπάρχουν νέα δεδομένα στις δύο υποψηφιότητες, καθώς η πλευρά του Βελιγραδίου κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση που είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με εκείνη της Αθήνας και της ελληνικής κυβέρνησης.
Παράλληλα, το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση κάνει λόγο για κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την πρόταση της Αθήνας, όπου περιλαμβάνει και ένα agency, που πρόκειται να λάβει αμοιβή αν το Final Four γινόταν στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά πάρθηκε η απόφαση για αναβολή για να είναι ολοκληρωμένες οι δύο προτάσεις και να επανεξεταστούν τον Σεπτέμβριο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Euroleague και οι μέτοχοι αποφάσισαν στο σημερινό συμβούλιο για την επόμενη διαδικασία και την επιλογή της πόλης που θα γίνει το Final Four του 2026 ότι η ψηφοφορία θα είναι μυστική.
- Η απάντηση του Ράσφορντ για το μέλλον του: «Αν ήμουν… μάγος θα έμενα στη Βαρκελώνη»
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- «Η Γαλατασαράι δίνει 35 εκατ. ευρώ για τον Καρέτσα» (pic)
- Τέλος ο Πέριν από τον Ολυμπιακό
- Super League: Ο Ομπρένοβιτς ορίστηκε στο Καραϊσκάκη, ο Γιαμπλόνσκι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Η επίσημη ενημέρωση της Βαλένθια για τον Μπράξτον Κι ενόψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- «Η Χάποελ θέλει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Μοντέρο – Του δίνει 2,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο!
- Ο CEO της Euroleague συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Stoiximan GBL στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442