«Αρκετές ομάδες της Euroleague ενδιαφέρονται για τον Τάις»
Νέο ρεπορτάζ από την Ιταλία για το μπασκετικό μέλλον του Ντάνιελ Τάις, με νέο… μνηστήρα να εμφανίζεται για τον Γερμανό, την ώρα που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επίσης τον τσεκάρουν.
Ολοένα και… φουντώνουν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Γερμανού σέντερ της Μονακό, Ντάνιελ Τάις, με τον Αντρέα Καλτσόνι να αποκαλύπτει ακόμη μία ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της.
Ο λόγος για την Φενέρμπαχτσε, που περιμένει στη… γωνία τον Γερμανό σέντερ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, τη νέα σεζόν.
Τι αναφέρει ο Καλτσόνι για Φενέρ και Τάις
«Αρκετές ομάδες της Euroleague ενδιαφέρονται για τον Ντάνιελ Τάις. Μία από αυτές είναι η Φενέρμπαχτσε. Ο Τάις έχει συμβόλαιο με τη Μονακό μέχρι το 2026. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, η Μονακό τού έχει προτείνει επέκταση συμβολαίου, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπογράψει», αναφέρει ο Καλτσόνι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.
Να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν ο πρώην παίκτης των Σέλτικς έλαβε μέρος σε 15 παιχνίδια στη Euroleague, μετρώντας κατά μέσο όρο 11,7 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ ανά ματς.
Όλα αυτά την ώρα που σύμφωνα με τον Νάτσο Μπράβο του COPE, η Ρεάλ είναι αυτή που φαίνεται να έχει πάρει την… pole position για τον Γερμανό, παρακολουθώντας από πολύ κοντά τις εξελίξεις στην συμφωνία του Γερμανού με τη Μονακό. Παράλληλα, ρεπορτάζ που «έρχεται» από την Ισπανία, αναφέρει πως ήδη τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται για τον επί μια οκταετία παίκτη του NBA. Ανάμεσά τους -όπως μάλλον είναι λογικό- είναι και οι δύο μεγάλοι του ελληνικού μπάσκετ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι εδώ και καιρό άλλωστε «σαρώνουν» την αγορά για την υπογραφή ψηλού.
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442