Ιράν: «Μπορεί να έχει συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα με ευρωπαϊκές δυνάμεις την ερχόμενη εβδομάδα»
Την είδηση για τις συνομιλίες μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim στο Ιράν - Στις συζητήσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα θα πάρουν μέρος Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία
Το Ιράν, η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία συμφώνησαν να έχουν συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, μετέδωσε σήμερα το ιρανικό ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, μετά τις προειδοποιήσεις τριών Ευρωπαϊκών χωρών ότι η αποτυχία επανάληψης των διαπραγματεύσεων θα οδηγήσει στην επαναφορά των διεθνών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο Ιράν.
Το Ιράν έχει διαμηνύσει ότι δεν θα κάνει πίσω σχετικά με το ζήτημα του εμπλουτισμού ουρανίου
«Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για συνομιλίες, αλλά συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την ώρα και το μέρος των συνομιλιών. Η χώρα στην οποία θα μπορούσαν να διεξαχθούν οι συνομιλίες την ερχόμενη εβδομάδα δεν έχει οριστικοποιηθεί», μετέδωσε το Tasnim, επικαλούμενο ενημερωμένη πηγή για το ζήτημα.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί.
Ο Τραμπ επιμένει ότι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «καταστράφηκαν ολοσχερώς»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε, σχεδόν έναν μήνα μετά τα αμερικανικά πλήγματα σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, ότι αυτές «καταστράφηκαν ολοσχερώς».
Η δήλωση αυτή φαίνεται ότι είναι απάντηση στις πληροφορίες που μετέδωσε χθες το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο πέντε Αμερικανούς στρατιωτικούς, απόστρατους ή εν ενεργεία, οι οποίοι έχουν λάβει γνώση μιας νέας αναφοράς την οποία είδαν τις τελευταίες ημέρες Αμερικανοί βουλευτές και γερουσιαστές, στελέχη του υπουργείου Άμυνας και συμμαχικές χώρες.
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, μόνο η μία από τις τρεις εγκαταστάσεις που βομβαρδίστηκαν καταστράφηκαν ενώ στις δύο άλλες ο εμπλουτισμός ουρανίου θα μπορούσε να ξαναρχίσει μέσα στους επόμενους μήνες, εάν το αποφασίσει το Ιράν.
- Λάρισα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 47χρονος κρεοπώλης για διακίνηση ναρκωτικών
- Ρευματοκλοπές: Στα 450 εκατ. ευρώ ετησίως το κόστος – Στα 60 ευρώ η επιβάρυνση ανά λογαριασμό
- Το ερώτημα που έχει διχάσει τους σταρ του Χόλιγουντ – Είναι ή δεν είναι το Die Hard χριστουγεννιάτικη ταινία;
- Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δήμου Πειραιά: Ευρύ φάσμα δράσεων εστιάζοντας στις ευρωπαϊκές αξίες
- Οι αμοιβές των μάνατζερ εκτοξεύονται
- Καρυστιανού: Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ δεν έγινε μόνο για τον εκφοβισμό αλλά για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Ναυτικών Γονέων ΑμεΑ
- Αγρότες: Με τα τρακτέρ τους οδεύουν για τις σήραγγες των Τεμπών – Θα τις κλείσουν για 5 ώρες μόνο για τα φορτηγά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442