Κούβελος για εθνική ομάδα πόλο γυναικών: «Υπάρχει κι άλλη Ελλάδα εκτός από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον ‘φραπέ’»
Με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Ισίδωρος Κούβελος, εμφανίστηκε καυστικός με τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική επικαιρότητα.
Με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Ισίδωρος Κούβελος, εμφανίστηκε καυστικός με τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική επικαιρότητα.
Ο Ισίδωρος Κούβελος έκανε λόγο για μία άλλη Ελλάδα, η οποία κάνει περήφανους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο σε αντίθεση με αυτή του ΟΠΕΚΕΠΕ και του »φραπέ».
«Υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα εκτός από αυτή του ΟΠΕΚΕΠΕ και του »φραπέ». Η Ελλάδα που αγωνίζεται και μας κάνει περήφανους σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε!!! Στη φωτογραφία η πολίστρια του Ολυμπιακού και την Εθνικής Ελλάδας Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη μόλις έχει πετύχει το χρυσό buzzer beater για το 7-8 απέναντι στην Αυστραλία, δίνει την πρόκριση της Εθνικής μας στα ημιτελικά», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στα social media.
H Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών εξασφάλισε με… κινηματογραφικό τρόπο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σιγκαπούρης και θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, τη Δευτέρα 21/7 στις 12:35. Οι Αμερικανίδες, νυν Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες και κάτοχοι 8 χρυσών μεταλλίων, πέρασαν… πάνω από τις Γιαπωνέζες, νίκησαν με χαρακτηριστική άνεση και σφράγισαν το εισιτήριό τους για την τετράδα.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά παρά το 0-2 της Λεβερκούζεν και όπως είπε μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα πάει στη Γερμανία για να κυνηγήσει τη νίκη και την ανατροπή.
Ο Χρήστος Τζόλης ισοφάρισε για τη Κλαμπ στο 89′ απέναντι στην Ατλέτικο και κράτησε τους Βέλγους «ζωντανούς» στην υπόθεση πρόκρισης στου «16» του Champios League!