«Υπογράφει για τρία χρόνια ο Χολ – Συμφώνησαν για το buy out Ολυμπιακός και Μπασκόνια» (pic, vid)
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ντόντα Χολ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, καθώς Ολυμπιακός και Μπασκόνια τα βρήκαν στο buy out – Υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών ο 28χρονος…
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντόντα Χολ, καθώς μετά την προφορική συμφωνία με τον παίκτη τα βρήκε και με την Μπασκόνια για το buy out. Ο 28χρονος σέντερ των Βάσκων πρέπει να θεωρείται παικτης των Πειραιωτών και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Χολ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να βάλει την υπογράφη του σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, ενώ η Μπασκόνια θα πάρει ένα ποσό περίπου 600.000 ευρώ για να αποδεσμεύσει τον πρώην παίκτη της Μονακό.
Η πλευρά του Ολυμπιακού είχε ήδη συμφωνήσει μέσα στη μέρα με τον Ντόντα Χολ για τα επόμενα 2+1 χρόνια και απλά απέμενε η «χρυσή τομή» με την Μπασκόνια και τον Χουάν Κερεχέτα, ώστε να ανοίξει και ο δρόμος για τη μετακόμισή του στον Πειραιά. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες και ο παίκτης να ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.
Ο Χολ θα είναι ο παίκτης που θα πλαισιώσει τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστα Αντετοκούνμπο στο «5» και σύμφωνα με όσα λένε τα ΜΜΕ στο εξωτερικό τα χρήματα που θα πάρει για τα δύο πρώτα χρόνια θα αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ συνολικά και θα υπάρχει και οψιόν για τον τρίτο με περίπου 850.000.
Δείτε την ανάρτηση για Χολ και Ολυμπιακό
Donta Hall is set to sign a three-year contract with Olympiacos BC ✍️
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόντα Χολ μετράει 148 ματς στην Euroleague με τις φανέλες των Μονακό και Μπασκόνια, έχοντας κατά μέσο όρο 7.3 πόντους και 4.9 ριμπάουντ, σουτάροντας με 74% στα δίποντα και 69% στις βολές ανά 17:58 λεπτά συμμετοχής. Στην Ισπανία, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, με 7.3 πόντους και 5.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.