Σαν δυο σταγόνες νερό – Η Κέιτ Μος και η κόρη της Λίλα με τα στιλάτα μπικίνι των διακοπών τους στην Ίμπιζα
Το δίδυμο των Μος, μητέρας και κόρης, έχει την ικανότητα να τραβάει τα βλέμματα τόσο πάνω όσο και κάτω από την πασαρέλα.
Η Κέιτ Μος και η κόρη της, Λίλα, εντοπίστηκαν από τον παπαρατσικό φακό να απολαμβάνουν τον ήλιο καθώς απολάμβαναν τη ζωή στην παραλία με τα στιλάτα μπικίνι τους, στην Ίμπιζα της Ισπανίας.
Η Κέιτ, 51 ετών, απαθανατίστηκε να πλατσουρίζει στη Μεσόγειο με ένα μπικίνι με λεοπάρ ντεσέν, του οποίο το σλιπ αγκάλιαζε όμορφα τους γοφούς, ενώ τα βρεγμένα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα μακριά από το πρόσωπό της και φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.
Η Λίλα, 22 ετών, είχε επιλέξει ένα μαύρο μπικίνι με κορδόνια καθώς έμπαινε κι έβγαινε στο νερό. Είχε αφήσει τα ξανθά μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της, ενώ ακολούθησε το στιλιστικό ύφος της μητέρας της με ένα ζευγάρι μικρά, μαύρα γυαλιά ηλίου. Πρόσθεσε επίσης ένα ασημένιο παντατίφ με αλυσίδα στον λαιμό.
Το δίδυμο μητέρας-κόρης συνελήφθη επίσης την προηγούμενη ημέρα από τους παπαράτσι, να βιώνει ανάλαφρες στιγμές και να σκάει στα γέλια καθώς περπατούσαν κοντά στην παραλία με έναν άλλο φίλο τους –τον γνωστό φωτογράφο μόδας, Μερτ Άλας
Οι φίλοι φωτογράφοι
Η Λίλα, η οποία έχει διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1, εθεάθη επίσης να φοράει στο μπράτσο της ένα μόνιτορ γλυκόζης για να παρακολουθεί το σάκχαρο στο αίμα της. Μαζί τους ήταν και ο φίλος τους, ο γνωστός φωτογράφος μόδας Μάρκους Πιγκό.
Το δίδυμο μητέρας-κόρης συνελήφθη επίσης την προηγούμενη ημέρα από τους παπαράτσι, να βιώνει ανάλαφρες στιγμές και να σκάει στα γέλια καθώς περπατούσαν κοντά στην παραλία με έναν άλλο φίλο τους –τον γνωστό φωτογράφο μόδας, Μερτ Άλας, ο οποίος επίσης συνεργάζεται στενά με τον Πιγκό και είναι το καλλιτεχνικό ντουέτο Mert and Marcus.
Η ταιριαστή εμφάνισή τους θύμιζε τις προηγούμενες διακοπές των μελών της οικογένειας Μος στην παραλία της Ίμπιζα τον περασμένο Αύγουστο όταν η Κέιτ και η Λίλα φωτογραφήθηκαν να βουτάνε μαζί στη Μεσόγειο, πάντα μέσα σε κομψά μαγιό
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Κάθε χρόνο στο ίδιο μέρος
Η ταιριαστή εμφάνισή τους θύμιζε τις προηγούμενες διακοπές των μελών της οικογένειας Μος στην παραλία της Ίμπιζα τον περασμένο Αύγουστο όταν η Κέιτ και η Λίλα φωτογραφήθηκαν να βουτάνε μαζί στη Μεσόγειο, πάντα μέσα σε κομψά μαγιό.
Το θρυλικό σούπερ μόντελ απολάμβανε τον ήλιο με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό Gottex (54 ευρώ) σε στιλ bandeau, με βαθύ ντεκολτέ πάνω από το οποίο πρόσθετε περιστασιακά μια ασορτί φούστα, κάνοντας βόλτες στην ακτή.
Εν τω μεταξύ, η Λίλα είχε επιλέξει ένα κλασικό καφέ string μπικίνι, καθώς την συνόδευε ο φίλος της Γιόνι Χέλμπιτζ, ο οποίος απουσίαζε αξιοσημείωτα από την εξόρμηση αυτής της εβδομάδας.
*Με στοιχεία από pagesix.com
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
- Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάιλι Μινόγκ
- Μάης του ’68: Οι τοίχοι έχουν αυτιά, έχουν και φωνή
- Ο Σιμεόνε παραδέχθηκε την Άρσεναλ: «Άξιζε να προκριθεί, δεν αποκλειστήκαμε λόγω διαιτησίας»
- Συνελήφθη 23χρονος που έτρεχε με 72 χλμ. με πατίνι στη Συγγρού – Δείτε βίντεο
- Τα φωτοβολταϊκά ακτίδα φωτός στην ενεργειακή κρίση – Έκθεση προβλέπει φθηνότερο ρεύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442