Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του τον Ολυμπιακό αναμένεται τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/7) ο Ντιόγκο Νασιμέντο. Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος έρχεται στην Αθήνα μέσω Μαδρίτης και αναμένεται στη χώρα μας στις 02:15.
Ο νεαρός χαφ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα βάλει την υπόγραφή του στο συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα για τον νεαρό χαφ, ο οποίος αγωνίζεται με ευκολία τόσο στο «6» όσο και στο «8» και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro U21.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντιόγκο Νασιμέντο ολοκλήρωσε τη σεζόν με 36 ματς με τη Βιζέλα, συν τέσσερα με την Πορτογαλία στα γήπεδα της Σλοβακίας, όντας -σχεδόν- σε όλα τα ματς βασικός, με πάνω από 3.360 αγωνιστικά λεπτά και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο πρόσφατο Euro U21.
Ο Νασιμέντο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη συνέχεια μετακόμισε σε αυτές της Μπελενένσες, αλλά σύντομα βρέθηκε στην Μπενφίκα, το 2014, όταν και αποφοίτησε μετά από οκτώ χρόνια.
Το 2021 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Β’ ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε 7 συμμετοχές και το καλοκαίρι του 2023 πήρε μεταγραφή στη Βιζέλα. Ωστόσο, οι Αετοί της Λισαβόνας κράτησαν το 50% του παίκτη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!