Ο Γένσεν στο μεταξύ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ έκανε και κάποιες προπονήσεις, γνωρίζοντας μάλιστα και τον επίσης νεοαποκτηθέντα Κάρλος Πέρεθ.
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Φινλανδού διεθνή Fredrik Jensen για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.
Γένσεν: «Ο Άρης είναι η πρόκληση που έψαχνα – Πρώτος στόχος οι όμιλοι του Conference»
Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε:
«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ είναι η πρόκληση που έψαχνα τη δεδομένη στιγμή της καριέρας μου και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα.
Έχω μεγάλη όρεξη και νιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Μίλησα με τον Γιαννούλη που ήμασταν συμπαίκτες πέρσι στην Augsburg και μου είπε πολλά καλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα.
Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που ο ΑΡΗΣ έδειξε ενδιαφέρον για εμένα ότι ήταν αυτό που ήθελα. Είμαι σε μία φάση της καριέρας μου που θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και πιστεύω ότι με τον ΑΡΗ θα πετύχουμε καλά πράγματα.
Ο πρώτος στόχος μπροστά μας είναι η Ευρώπη. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους του Conference League και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.
Στην Ελλάδα, στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο να φτάσουμε μέχρι το τέλος».
Το βιογραφικό του Φρέντρικ Γένσεν
O Fredrik Jensen γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1997 στο Πόρβοο της Φινλανδίας.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνιζόμενος στις ακαδημίες των FC Futura, FC Honka και HJK Helsinki πριν αφήσει την χώρα του για την Ολλανδία και τα τμήματα υποδομών της FC Twente τον Ιανουάριο του 2014.
Το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της FC Twente και πήρε αμέσως ενεργό ρόλο πραγματοποιώντας 60 συμμετοχές (9 γκολ, 6 ασίστ), μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.
Τότε, η γερμανική FC Augsburg έδωσε 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της με τον Jensen να φεύγει από την Ολλανδία για να αγωνιστεί στην Bundesliga.
Με τη φανέλα της Augsburg αγωνίστηκε μέχρι και τη σεζόν που μας πέρασε καταγράφοντας συνολικά 111 συμμετοχές (9 γκολ, 12 ασίστ) στα επτά χρόνια παρουσίας του στο Γερμανικό ποδόσφαιρο.
Ο Jensen είναι διεθνής με την εθνική Φινλανδίας από τις μικρές ηλικίες, μέχρι και την ομάδα ανδρών, με την οποία μετράει 36 συμμετοχές και 8 γκολ από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι σήμερα.
Από σήμερα, ο Fredrik Jensen ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Volley League ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
«Γενικά, δεν βοηθά τις αγγλικές ομάδες το γεγονός ότι δεν υπάρχει χειμερινή διακοπή», παραδέχθηκε ο τεχνικός της Λίβερπουλ Αρνε Σλοτ που κλήθηκε να εξηγήσει τις εκτός των συνόρων εμφανίσεις
Tουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Λανουά δεν ορίζει όλους τους διαιτητές σε όλες τις ομάδες και δεν εμπιστεύεται τους νέους ρέφερι. Κατά σύμπτωση όσοι κάνουν λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων μπαίνουν συχνά σε αυτές