ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός κοντραρίστηκαν σε φιλική αναμέτρησης, όπως ενημέρωσε σχετικά ο «δικέφαλος του βορρά», ο οποίος επικράτησε με 2-0.
Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε στο 1ο λεπτό της συνάντησης με τον Χατσίδη και στο τελευταίο με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Φιλική αναμέτρηση στη Νέα Μεσημβρία, προπονητικού χαρακτήρα, που έδωσε τη δυνατότητα στους Ράζβαν Λουτσέσκου και Κριστιάνο Μπάτσι να δουν σε αγωνιστικά δράση τους ποδοσφαιριστές τους για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.
Οι δύο προπονητές δοκίμασαν δύο διαφορετικές 11άδες ο καθένας, μία σε κάθε ημίχρονο κι είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.
Η ιστορία του φιλικού αγώνα, γράφτηκε στο πρώτο και στο τελευταίο λεπτό. Ο Χατσίδης στο 1′ μετά από κλέψιμο του Πέλκα και ασίστ, πλάσαρε σωστά για το 1-0, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πίεση του Μπαλντέ στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι άπαντες οι παίκτες της Βαλένθια αγωνίστηκαν από 5':25'' έως 12':25'' προκειμένου να μείνουν όσο πιο «φρέσκοι» γίνεται στον «τελικό» με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Champions League διεκδικώντας τη συμμετοχή της στη League Phase. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μια βδομάδα μετά (25-26/8)
Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά με τη νίκη της απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-1). Πότε είναι προγραμματισμένη να γίνει η φιέστα του τίτλου για την Ένωση.