Ζαχαριάδης για τα 6 χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ: Ο ανήξερος πρωθυπουργός κατέρριψε όλα τα ατομικά του ρεκόρ θράσους
«Η Ελλάδα που μετατράπηκε, με ευθύνη του ιδίου, σε χώρα των 'φραπέδων' και των 'χασάπηδων', αξίζει πολύ καλύτερα, αξίζει να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία», λέει ο Κώστας Ζαχαριάδης
Την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με το επετειακό βίντεο για τα έξι χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε δηκτικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζοντας πως «αυτοθαυμάζεται» εν μέσω «γαλάζιων» σκανδάλων.
«Με τη σημερινή ανάρτησή του στα social media για τα 6 χρόνια διακυβέρνησης από τη Ν.Δ., ο… ανήξερος πρωθυπουργός κατέρριψε όλα τα ατομικά του ρεκόρ θράσους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαριάδης.
Και προσέθεσε πως «την ώρα που το καράβι του Μαξίμου βουλιάζει από τη διαφθορά και τη διαπλοκή του ΟΠΕΚΕΠΕ, από το σκάνδαλο των υποκλοπών, από το έγκλημα των Τεμπών, από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και διόγκωση των κοινωνικών ανισοτήτων, ο κ. Μητσοτάκης αυτοθαυμάζεται».
«Η Ελλάδα που μετατράπηκε, με ευθύνη του ιδίου, σε χώρα των ‘φραπέδων’ και των ‘χασάπηδων’, αξίζει πολύ καλύτερα, αξίζει να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία», ανέφερε καταληκτικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Εξωραϊσμός της πραγματικότητας
Μια εξωραΐσμένη εικόνα των πεπραγμένων του παρουσιάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα βίντεο, με αφορμή την επέτειο των έξι χρόνων από την πρώτη του εκλογική νίκη, στις 8 Ιουλίου του 2019.
Προσπερνώντας σειρά ζητημάτων όπως η ακρίβεια, η επιδείνωση των εργασιακών συνθηκών, η υποβάθμιση υγείας και παιδείας, μιλά γενικόλογα για «τις δύσκολες στιγμές, τις τραγωδίες που μας γέμισαν πόνο, κρίσεις που μας δοκίμασαν», χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένα στο δυστύχημα των Τεμπών ή το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
- Οι «Δεσμώτες επιστρέφουν» προστατευμένοι από μουσειακό κέλυφος, στην Εσπλανάδα του Φαλήρου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442