Το βράδυ του Σαββάτου (5/7) ολοκλήρωθηκε η προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και πλέον, η διοργάνωση μπαίνει στην τελική ευθεία της.
Στον πρώτο χρονικά προημιτελικό η Φλουμινένσε είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Αλ Χιλάλ με 2-1. Με το ίδιο σκορ η Τσέλσι απέκλεισε την Παλμέιρας και έτσι οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν και πάλι μία βραζιλιάνικη ομάδα με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τρίτη 8/7 (22:00).
Η «ευρωπαϊκή» ματσάρα
Στο άλλο ζευγάρι του ημιτελικού, η Παρί Σεν Ζερμέν που απέκλεισε με επεισοδιακό τρόπο την Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης που δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ντόρτμουντ. Το ευρωπαϊκό ντέρμπι με άρωμα Champions League, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9/7 (22:00).
Οι νικητές των ημιτελικών θα μονομαχήσουν το βράδυ (22:00) της επόμενης Κυριακής (13/7) στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.