«Είναι πολύ γλυκός για αυτό»: Οι fans δεν μπορούν να δουν τον Τομ Χόλαντ ως τον επόμενο Τζέιμς Μποντ
Το Variety αποκάλυψε ποια είναι τα τρία μεγάλα φαβορί για να πάρουν τη θέση του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ και το διαδίκτυο ακόμα δεν πιστεύει ότι είδε το όνομα του Τομ Χόλαντ.
Από το 2021, όταν βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες το «No Time To Die» όλοι ήξεραν ότι η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ θα περνούσε από τα 40 κύματα. Ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά το κοστούμι του 007, το φινάλε του 25ου φιλμ δεν τελείωνε λίγο περίεργα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μπάρμπαρα Μπρόκολι και η ομάδα της έμπαιναν σε μια περίεργη κατάσταση.
Μια κατάσταση που έγινε ακόμα πιο δύσκολη, όταν στο παιχνίδι μπήκε ο Τζεφ Μπέζος και η Amazon MGM, που ανέλαβε την δημιουργική διεύθυνση των φιλμ του Τζέιμς Μποντ. Η ουσία είναι αυτή: περίπου πέντε χρόνια μετά και η 26η ταινία με ήρωα τον χαρακτήρα που «γέννησε» το μυαλό του Ίαν Φλέμινγκ συνεχίζει να βρίσκεται στα χαρτιά.
View this post on Instagram
OK, βρέθηκε ο σκηνοθέτης στο πρόσωπο του Ντενί Βιλνέβ, αλλά στο ποιος θα είναι ο επόμενος 007 ακόμα διχάζει παραγωγούς, κοινό και ειδικούς. Και η κατάσταση έγινε λίγο άβολη, όταν έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες τα τρία φαβορί για τη θέση.
Σύμφωνα με το Variety, ο Τομ Χόλαντ, ο Χάρις Ντίκινσον και ο Τζέικομπ Έλορντι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών της Amazon για τον Τζέιμς Μποντ. Και οι fans δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ο 29χρονος Spider-Man βρέθηκε στη λίστα.
View this post on Instagram
Όπως ήταν αναμενόμενο στα social media στήθηκε μια μικρή διαμαρτυρία. «Αν ο Τομ Χόλαντ γίνει Τζέιμς Μποντ θα είναι ταινία για παιδιά», «συγγνώμη, αλλά ο Τομ Χόλαντ πιστεύει ότι θα είναι καλός ως Τζέιμς Μποντ;», «τον λατρεύω τον Τομ αλλά δεν κάνει για Μποντ. Είναι πολύ γλυκός», «τον συμπαθώ πολύ αλλά όχι για αυτό τον ρόλο, μπορεί να κάνει την έκπληξη αλλά δεν το βλέπω» ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Χ.
Πάντως, η τριάδα που αποκάλυψε το Variety, δεν ενθουσίασε. Σε μια online δημοσκόπηση που έκανε η Daily Mail, το 72% δεν ήθελε κανέναν από τους τρεις ως τον επόμενο Τζέιμς Μποντ. Καλύτερα από όλους τα πήγε ο Τζέικομπ Έλορντι με ένα χαμηλό 13%.
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
- Κακοποίηση, απαγωγή, απουσία: Η τραγική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 130-99: Νέα βαριά ήττα για τα «Ελάφια» – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς (vids)
- Πεύκη: Εξουδετερώθηκε η οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκε παρέα παιδιών
- Το δουλεμπόριο Αφρικανών το πιο βαρύ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, λέει ο ΟΗΕ – Αντιδράσεις ΗΠΑ και Ευρωπαίων
- Έλενα Παπαρίζου: Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την περιπέτεια με την υγεία της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442