Παναθηναϊκός: Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2025/26 (vid)
Ο Παναθηναϊκός αποκάλυψε την εκτός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2025/26.
Ο Παναθηναϊκός λίγο πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αποκάλυψε τις εκτός έδρας εμφανίσεις της σεζόν 2025/26.
Οι πράσινοι, με βίντεο έκαναν τα αποκαλυπτήρια της φανέλας, η οποία έχει ρετρό στοιχεία και θα ντεμπουτάρει ενδεχομένως σε κάποια από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα.
H πρώτη φορά που αναμένεται να φορεθεί επίσημα θα είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρέιντζερς για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού
A timeless classic. The new Panathinaikos 25/26 Away Jersey by Adidas inspired by our heritage ⚪☘️
Available at https://t.co/0QzcbH3qi6 #PAOFC #Panathinaikos #adidas #adidas_football pic.twitter.com/g7exyGGxik
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) June 30, 2025
Yπενθυμίζεται πως ο Ρούι Βιτόρια πήρε μαζί του στην προετοιμασία 33 ποδοσφαιριστές και τον Τσιριβέγια, ο οποίος ήταν το τελευταίο μεταγραφικο απόκτημα του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η αποστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μλαντένοβιτς, Ίνγκασον, Πάλμερ – Μπράουν, Γεντβάι, Τουμπά, Σιώπης, Τσιριβέγια, Τσέριν, Μαξίμοβιτς, Νίκας, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Λημνιός, Ιωαννίδης, Σφιντέρσκι, Γερεμέγεφ, Κυριόπουλος, Φικάι, Μπρέγκου, Λάβδας, Μπόκος, Νεμπής, Ζέκα.
- Κλειστά ακίνητα: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 36.000 ευρώ από το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
- «Φως στο Τούνελ»: Επιστρέφει απόψε στις 23:20, στο MEGA
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
- Επείγουσα νοσηλεία στο νοσοκομείο για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τι συνέβη…
- Επίθεση σε 16χρονο στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο


